Fietsenfabrikant achter Ridley en Eddy Merckx wil via crowdlending een grote digitale stap zetten

Fietsenfabrikant achter Ridley en Eddy Merckx wil via crowdlending een grote digitale stap zetten

Foto: GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Belgian Cycling Factory, de Belgische fietsenfabrikant van merken als Ridley en Eddy Merckx, lanceert voor de eerste keer een crowdlendingcampagne via Bolero Crowdfunding. Met deze campagne wil de onderneming voldoende kapitaal ophalen om zijn digitalisatietraject in een volgende versnelling te krijgen. Bovendien wil de fietsenfabrikant via crowdlending nieuwe particuliere investeerders aanspreken en hen nu ook de kans geven om mee te investeren in deze Belgische onderneming.

Jochim Aerts, CEO van Belgian Cycling Factory: “Het is essentieel dat we deze stap van digitalisering vlot kunnen maken. Het aankoopproces van een consument speelt zich volledig online af en momenteel kunnen we hen onvoldoende bijstaan met gepaste, persoonlijke informatie. Daarom is deze crowdlending campagne van cruciaal belang, het helpt ons om nog dichter tegen onze consumenten komen te staan.”

Concreet wenst Belgian Cycling Factory via het Bolero Crowdfunding-platform op woensdag 6 november 2019 vanaf 12u maximum 500.000 euro op te halen door de uitgifte van een obligatie met een looptijd van 48 maanden en een rendement van 6 procent.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.