PODCAST VELDRIJDEN.Wout Van Aert: “Al die commotie over de nieuwe wereldbeker, terwijl we eigenlijk nog niets weten: dat is weer typisch ons”

PODCAST VELDRIJDEN.Wout Van Aert: “Al die commotie over de nieuwe wereldbeker, terwijl we eigenlijk nog niets weten: dat is weer typisch ons”

Wout van Aert is de eerste gast in onze nieuwe ‘Podcast Veldrijden’. Foto: Dirk Vertommen

Het veldritseizoen is volop bezig, dus steekt ook Het Nieuwsblad een tandje bij. In ‘De Koers is van ons: Podcast Veldrijden’ ontvangen wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en moderator Guillaume Maebe vijf keer in het seizoen een gast om samen met hem of haar de veldritactualiteit te fileren. In aflevering 1 bespreekt kersvers Flandrien Wout van Aert het nut van voetbalsprintjes in de cross, komen de slechte remblokjes van Telenet Baloise Lions aan bod en kijken we naar de Verenigde Staten, op organisatorisch vlak een waar gidsland. Toch volgens de Flandrien.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met ‘Podcast Veldrijden’ duiken we de winter in. Vijf keer per jaar analyseren onze wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en een in het veld gepokt en gemazelde autoriteit de actualiteit in de veldritwereld. Van Koppenberg tot Koksijde, van driekleur tot regenboog. Wie zich nostalgisch voelt, kan ook nog steeds teruggrijpen naar onze ‘Podcast Tour’ of ‘Speeddate Flandrien’. In die laatste werden de genomineerden voor de trofee voor beste wielrenner van het seizoen onderworpen aan een korte, maar krachtige speeddate. Serieus als het moest, met een twist als het kon.

De Koers is van ons: Podcast Veldrijden. Beluister hier alle afleveringen.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.