Hanne, Klaasje en Marthe blikken terug op vier jaar K3: “Zoveel stress en angst voor het onbekende”

Hanne, Klaasje en Marthe blikken terug op vier jaar K3: “Zoveel stress en angst voor het onbekende”

Foto: K3 zoekt K3

Een verjaardag is al eens een emotionele gebeurtenis. Vraag maar aan Hanne Verbruggen (25), Klaasje Meijer (24) en Marthe De Pillecyn (23). Woensdag vierden zij dat ze dag op dag vier jaar geleden tot de nieuwe K3 werden gekroond en Karen, Kristel en Josje opvolgden.

Het resulteerde in emotionele Instagramposts van de meisjes, waaruit blijkt dat het toch even duurde voor ze ten volle konden genieten van hun carrière als K3.

Dit bericht bekijken op Instagram

Van Rollercoaster naar Rollerdisco ?????? . Het is zo bijzonder dat wij dit alles vandaag al 4 jaar mogen doen?? Ik ben ongelofelijk trots en blij dat het allemaal zo goed voelt! Het begon met een heftige periode: extreem overdonderd tijdens de finale, een paar verhuizingen, “zoekende zijn”, onzekerheid, bang voor oordelen, alle ogen zijn op je gericht, er kwam zoveel op me af, echt een rollercoaster ..... En nu, 4 jaar later, is het nogsteeds een hectisch bestaan vind ik, maar er is ook veel op zijn plaats gevallen: ?? Alle fans die er altijd zijn ?? Het vertrouwen dat wij al vier jaar krijgen van alle mensen die ons coachen en van iedereen die met ons samenwerkt ?? De positieve energie die we zo vaak om ons heen mogen voelen ?? De blije gezichtjes van die duizenden kinderen ?? Mijn ouders, zussen, broer, vrienden, vriendinnen en mijn vriend die er altijd zijn. Daardoor heb ik echt “evenwicht” in mijn leven gekregen ?? & Lieve @hannecarry__ en @marthedep, vooral jullie wil ik bedanken voor alle fijne momenten, alle bijzondere momenten, de hilarische momenten en gewoon alles wat wij drietjes samen delen ?????????? #seeyoutodayyy ?? . Backstage & hilariteit : 1. Blooper.... Die slappe-lach momenten ??????? 2. Sorry dat ik áf en toe een stoorzendertje kan zijn ?? (Marthe had een beetje last van mij...) 3. Samen in de studio ?? 4. Al 4 jaar lang samen shoots en interviews ???? 5. Mystery box ?? ?????????? 6. Party party ?? ??

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

“Het begon met een heftige periode: extreem overdonderd tijdens de finale, een paar verhuizingen, zoekende zijn, onzekerheid, bang voor oordelen. Alle ogen zijn op je gericht, er kwam zo veel op me af, echt een rollercoaster”, schrijft Klaasje. “En nu, vier jaar later, is het nog steeds een hectisch bestaan, maar er is ook veel op zijn plaats gevallen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Ongeloof. Dat woord beschrijft de eerste maanden nadat wij K3 zoekt K3 wonnen. Ons leven stond na 6 november echt volledig op zijn kop! Na een goed feestje gingen we meteen fotoshoots doen, inzingen, dansles en zangcoaching volgen, videoclips opnemen, meet and greets doen én vertrokken we uiteindelijk op de grote afscheidstour met onze grote voorbeelden @karendamen, @kristelverbeke & @josjecoos Wat een prachtig leven hebben jullie ons gegeven.?? Ik ben zo dankbaar dat dit alles ons is overkomen. We werken hard om te blijven verbeteren, om zo’n goed mogelijk resultaat te bekomen en we geven alles van onszelf om iedereen trots te maken. Na 4 jaar K3, is ongeloof stilaan getransformeerd naar “genieten”. In het begin was er veel stress en angst voor het onbekende. Veel vragen en was ik zo streng voor mezelf. Door geweldige fans, mijn familie én het geweldige team achter K3 voelt het nu alsof alles in de plooi is gevallen. Begrijp me niet verkeerd: ik heb nog steeds kriebels voor we opkomen in onze shows, nog steeds baal ik van een valse noot of een hese stem, maar bovenal word ik oprecht gelukkig van alles wat we doen, @klaasje_meijer & @marthedep, al die lachende gezichtjes, lieve woorden en het oorverdovende applaus. Vandaag zijn we 4 jaar K3. De tijd vliegt! Zo veel gedaan en nog zo veel leuke vooruitzichten. Bedankt allemaal om 4 jaar geleden in ons te geloven, bedankt om ons met open armen te ontvangen en bedankt voor de fantastische jaren! Cheers to many more years????????

Een bericht gedeeld door HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) op

Hetzelfde is te horen bij Hanne. “Na vier jaar K3 is ongeloof stilaan getransformeerd naar genieten. In het begin was er veel stress en angst voor het onbekende. Veel vragen. En ik was zo streng voor mezelf. Door geweldige fans, mijn familie én het geweldige team achter K3 voelt het nu alsof alles in de plooi is gevallen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees