Corrigeer
camera closecorrect down facebook gplus Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Jongeren showen de kleren tijdens een fotoshoot in station Antwerpen-Centraal. RR

Jonge renners met profambitie willen na de training niet stilzitten in hun zetel

Leerlingen wielerschool starten modelabel: “We beginnen kleinschalig, maar willen groot worden”

Grobbendonk/Zandhoven/Nijlen

-

Drie jonge wielrenners uit Grobbendonk, Zandhoven en Nijlen lanceren een nieuw kledingmerk. Met Blessed Association willen ze bewijzen dat ze zonder hogere studies toch iets uit de grond kunnen stampen.

Blessed Association is opgericht door Ferre Debloudts (19) uit Nijlen, Tommy Laermans (17) uit Grobbendonk en Tuur Van Laer (15) uit Zandhoven.

“We hebben mekaar leren kennen op de wielerschool van Herentals”, zeggen de jonge ondernemers.

“Als jonge renner moet je veel trainen, maar moet je ook genoeg fysiek rusten. We wilden ons op die momenten nuttig bezighouden. Dat doen we liever dan altijd in onze zetel te zitten. Daarom zijn we gestart met dit kledinglabel.”

Ferre, Tommy en Tuur Oprichters Blessed Association “We willen bewijzen dat we er kunnen komen door hard te werken, ondanks het feit dat we geen hogere studies doen”

“We willen een merk zijn voor jongeren en jongvolwassenen, voor jongens en meisjes. We hebben onze eerste truien net uitgebracht met daarop de wolf, dat is ons logo. Later volgen nog meer kledingstukken. Voor de hoodie vragen we 49,95 euro.”

Complementair

De drie blijken best complementair. “Ferre verzon het logo en de naam, Tuur zorgt voor connecties en modellen en Tommy focust zich op de zakelijke kant.”

“We beginnen nu kleinschalig, maar ons doel is om dit echt groot te maken. Ferre en Tuur zouden heel graag profrenner worden, maar willen daarnaast ook met andere dingen bezig zijn”, klinkt het.

Hard werken

Ferre en Tommy tonen hun ontwerpen.RR

Maar er zit ook een diepere boodschap achter Blessed Association. “We volgen deeltijds onderwijs. We willen bewijzen dat ondanks het feit dat we geen hogere studies doen, we er wel zullen komen door hard te werken op onze eigen manier.”

“De bedoeling is ook dat we deze boodschap doorgeven aan onze klanten. Geloof in je dromen en ga ervoor, dat willen we zeggen. We zien onze klanten dan ook meer als een groeiende vriendengroep die elkaar zal steunen door dik en dun, vandaar ook de naam Blessed Association.”

“Mensen kunnen ons contacteren via Facebook en Instagram, onze webshop komt binnen enkele dagen online.”

Het beste van Enkel voor abonnees