Michel Van den Brande moet onder het mes na ongelukje in huis: “Anders hou ik daar een Popeye-arm aan over”

Michel Van den Brande moet onder het mes na ongelukje in huis: “Anders hou ik daar een Popeye-arm aan over”

Foto: Facebook

Michel Van den Brande moet een operatie ondergaan aan zijn biceps, nadat hij vanochtend een ongeval had bij hem thuis. Hij kreeg een zwaar voorwerp op zijn arm, waardoor zijn spier scheurde.

“Wie van mijn vrienden heeft raad of is dokter?”, vroeg Van den Brande vanmiddag op Facebook. “Doe vanmorgen mijn gordijnen open en er valt een plaat recht op mijn biceps. Spierbal zit nu ineens hoog en arm dik... en doet serieus pijn! Iemand idee wat ik best kan nemen of doen? Reflex, Voltaren, iets anders?” Op de bijhorende foto lijkt de spier van Van den Brande inderdaad te hoog in zijn bovenarm te zitten.

Na een doktersbezoek klonk het dat de biceps van Van den Brande afgescheurd is. “Spier is helemaal door, op een klein stukje na”, aldus de stellingbouwer.

Van den Brande zou dan ook geopereerd moeten worden, maar dat zou hij liever niet laten doen. “Als ik mij niet laat opereren hou ik daar een Popeye-arm aan over, omdat mijn biceps omhoog is gekropen. Maar die revalidatie is drie maanden, en dat zie ik echt niet zitten. Wie heeft er ervaring met hem niét te laten opereren?”

Donderdagavond plooide Van den Brande toch: “Kogel is door de kerk. Morgenvroeg bellen naar dokter De Mulder in de kliniek van Beveren. Hij is gespecialiseerd in dit soort operaties, hopelijk valt alles mee.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees