Vrouw ergert zich aan “probleem” van Aldi-supermarkten en oogst bijval van andere klanten

Vrouw ergert zich aan “probleem” van Aldi-supermarkten en oogst bijval van andere klanten

Foto: BELGA

Een klant van supermarktketen Aldi heeft zich op Facebook kritisch uitgelaten over de supermarkt. Toen ze er voor 362 euro ging winkelen, kreeg ze naar eigen zeggen alleen maar kwade blikken van ongeduldige klanten. “Tijd voor een snelkassa”, raadt ze Aldi aan. Daarmee oogst ze veel bijval.

De vrouw had naar eigen zeggen veel nodig toen ze boodschappen ging doen, en vulde haar kar voor de indrukwekkende som van 362 euro. Daar heeft ze geen enkel probleem mee, zegt ze in de post op Facebook. Waar ze zich wel aan stoorde, waren de andere klanten.

“De kwade blikken die ik kreeg van ongeduldige klanten toen ik mijn kar aan het uitladen was, dat was fenomenaal. Zij vinden iemand die veel boodschappen in één keer doet duidelijk het einde van de wereld”, schrijft ze in de groep Aldi Mums. Ze roept Aldi dan ook op om een snelkassa in het leven te roepen voor “zeurkousen die alleen maar snel sigaretten willen kopen”.

Bijval én kritiek

Het leverde haar meer dan duizend likes en honderden reacties op. Ze kreeg flink wat bijval. “Ik doe boodschappen voor acht personen op hetzelfde moment en heb net hetzelfde voor: kwade blikken wanneer ik ga betalen”, zegt iemand. Een andere vrouw zegt dan weer bekeken te worden wanneer ze voor haar drie huisdieren gaat winkelen.

Andere klanten tonen dan weer minder begrip. “Zo’n snelkassa is overbodig: ik laat klanten die weinig bij hebben gewoon even voorsteken”, reageert iemand. Anderen geven de supermarkt dan weer lof omdat er snel nieuwe kassa’s geopend worden. “Het gaat daar echt snel.”

Vrouw ergert zich aan “probleem” van Aldi-supermarkten en oogst bijval van andere klanten

bekijk ook

Man opent acht flessen wijn in supermarkt alvorens eentje te kopen

“Dieven” veroorzaken enorme chaos op parking van supermarkt: “Probeerden alcohol te stelen”

Vrouw staat aan te schuiven in supermarkt… en moet plots bevallen: “Alles is bijzonder snel gegaan”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees