Keeperschool Atletico is terug van weggeweest

Keeperschool Atletico is terug van weggeweest

Foto: Eddy Van Oost

Zulte - Bij Voetbalschool Atletico zijn de keepersbanken een paar jaren leeg gebleven. Niet uit gebrek aan goesting, maar door een gebrek aan nieuw en ernstig personeel. Daar is nu een einde aan gekomen. De Keepersschool staat voor een doorstart en kan daarvoor een beroep doen op zijn unieke werkmethode, de “Master Keeper Methode”, en op een Technisch Coördinator-trainer in de persoon van Paul Van Hemelryck.

Paul Van Hemelryck heeft al een hele staat van dienst als het over keepersopleiding gaat. Zijn jarenlange activiteit bij SC Lokeren, ook in de eerste ploeg, en zijn huidige betrokkenheid bij de Ijslandse Voetbalschool, die o.a. stages in ons land organiseert,) hebben van hem een ervaren, gedreven en moderne keeperstrainer gemaakt. Met hart en ziel wil hij de jonge keepers van De Keepersschool van Atletico helpen bij de opbouw van hun talenten en ambitie.

Eddy Van Oost: ‘In De Keepersschool hebben wij momenteel drie voorstellen, die gelden voor de clubs of voor de keepers zelf. De Keepersschool komt bij de club een verrijkende en gratis demotraining geven. De Keepersschool nodigt alle geïnteresseerde en ambitieuze keepers uit voor een gratis “Demotraining”, een try-out van de vernieuwde methode in Zulte op 10 november. De Keepersschool start op zondag 17 november met een eerste training van een eerste module van 12. Voor keepers (meisjes en jongens) van U10 tot U17. Voor elk van deze punten kan er nog ingeschreven worden

Voor de demotraining bij de club kan je mailen naar info@atletico.be . Zij nemen contact op voor de praktische uitwerking. Voor de demotraining bij Atletico is iedereen zondag 10 november welkom. Kan je niet meer inschrijven, dan kan je ook zo ter plaatse gaan. De administratie wordt dan ter plaatse geregeld. Voor de trainingen van de keepersschool: moet de inschrijving wel vooraf te gebeuren via www.atletico.be/inschrijven/de-keepersschool.

Meer info op  www.atletico.be/dekeepersschool

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio