André Hazes (25) en vriendin Monique Westenberg (41) definitief uit elkaar: “Hij liet me via appje weten dat hij gevoelens voor een ander heeft”

André Hazes (25) en vriendin Monique Westenberg (41) definitief uit elkaar: “Hij liet me via appje weten dat hij gevoelens voor een ander heeft”

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat heeft het management van de zanger zojuist bekendgemaakt. Maar die verklaring strookt niet met wat er echt aan de hand is, vindt Monique. “Het persbericht dat ze hebben uitgebracht is bijzonder pijnlijk”, zegt ze zelf via Instagram.

“Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn”, zo klonk het in de officiële verklaring van het management van de ‘Leef’-zanger. “De breuk dateert al van enkele maanden geleden, maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes jr. (hun driejarig zoontje, nvdr) en daar zal alles om blijven draaien.”

In een bericht dat Monique zopas op Instagram plaatste, klinkt echter een andere versie van het verhaal. “Het persbericht dat namens André’s management is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.” Na een goed gesprek, zo schrijft de Rotterdamse, besliste het stel om er definitief een punt achter te zetten. “De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.”

Gevoelens voor een ander

Toch speelt er meer. “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft”, aldus Monique. “Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.”

Lees hier het volledige bericht:

 

 

bekijk ook

Opvolging verzekerd: André Hazes III (2) zingt 'Leef'

 

 

 

Corrigeer

MEER NIEUWS