Celebs

Natalia deelt vertederende foto van haar ongeboren baby

Natalia deelt vertederende foto van haar ongeboren baby

Zangeres Natalia heeft een foto van een bijzondere echografie gedeeld via Instagram. Daarop krijgen haar volgers een iets duidelijker beeld van haar ongeboren kindje.

Natalia is intussen 22 weken ver in haar zwangerschap en ging langs bij de gynaecoloog voor een nieuwe echografie. Daar kwam een beeld uit voort dat ze haar volgers niet wil onthouden. “De baby slikte het vruchtwater in. Plots opende het mondje zo ver en stak het kindje de tong uit, waardoor zelfs de gynaecoloog luidop begon te lachen”, schrijft ze bij het kiekje. “Het was prachtig om te zien, want het leek op een grote glimlach.”

De zangeres bleef in het bijschrift discreet over het geslacht van haar baby door de woorden “zijn of haar” tong te gebruiken. Eén ding staat vast: als het kindje nu al zo vrolijk is, lijkt het straks helemaal op zijn goedlachse mama.

In september van dit jaar kondigden Natalia en haar vriend Frederik de komst van hun eerste baby aan met twee grappige foto’s op Instagram. Daarop staat dat het kleintje wordt verwacht in maart volgend jaar.

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees