Beautyfans zijn dol op deze betaalbare mascara

Beautyfans zijn dol op deze betaalbare mascara
Het is zoeken naar de mascara die je wimers verlengt én voldoende krult. Maar nu lijken beautyfans het perfecte flesje gevonden te hebben, althans als we een gebruikster van de sociale netwerksite Reddit mogen geloven. Zij prijst een product aan dat voldoet aan die verwachtingen.

De zogenoemde Ellie Daisy Louise demonstreerde met een foto het verschil tussen haar natuurlijke wimpers van haar rechteroog en haar opgemaakte wimpers van haar linkeroog. Links bracht ze enkele laagjes aan van de Lash Prinsess Mascara van make-upmerk Essence. Het verschil is enorm. “Ik kan deze mascara alleen maar aanbevelen”, schreef ze bij het kiekje.

Can't believe this mascara was only £3.30! Sorry for the shocking picture quality but this is the Essence Lash Princess mascara and I HIGHLY recommend it. from r/MakeupAddiction

 

Beautyfans zijn dol op deze betaalbare mascara

Online circuleren tot op vandaag beelden van dames die in de weer zijn met het product en ook bij hen blijft het verlengende en krullende effect niet uit. Ook in de reviews zijn mensen lovend. “Mijn wimpers zijn al lang, maar met zo’n laagje echt gigantisch”, staat er onder meer. Verder wordt het product bejubeld omdat het niet snel klontert.

Het flesje is bij ons verkrijgbaar bij drogisterijketen Kruidvat. Je betaalt er 3,39 euro voor.

Corrigeer