Voor het eerst twee dames kandidaat-prinsenpaar in Halle

Voor het eerst twee dames kandidaat-prinsenpaar in Halle

Wie worden in 2020 de opvolgers van prins Pips en prinses Cindy ? Foto: idh

Halle - Het ziet er naar uit dat Carnaval Halle 2020 mogelijk geschiedenis kan schrijven. Voor het eerst stellen twee dames zich samen kandidaat voord e titel van prinses ... en van prins.

 Bij de 11 november-festiviteiten bij de start van het nieuwe carnavalsseizoen werden de eerste vier kandidaten bekend gemaakt die op 25 januari willen meedingen naar titel van prins en prinses carnaval van Halle. Een van de kandidatenparen bestaat voor het eerst uit twee dames: Cindy en Lersley van de Stedelijke Prinsengarde. Cindy en Lesley zijn geen echt koppel maar zijn wel beiden lesbisch. Enkele jaren geleden boden zich bij de prinsenverkiezing in Halle ook al eens twee mannen aan als kandidaat-prinsenpaar, al ging het toen eerder om een grap van de Gebeure.

Naast Cindy en Lesley zijn nog drie andere koppels kandidaat: Jimmy Picalausa van de Leste Kannekes en Melody Bovijn van E vat vol Nuizekes, Frank 'Den Tazze' en Anja Walravens van de Roeftoejoerkes en verrassend ook belleman Nico Van Tricht en bellevraa Katleen Van Vlaenderen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio