FOTO. Zultse 70-jarigen komen al voor de 5e keer samen

Zondagmiddagvoormiddag werden de zeventigjarigen van Olsene getrakteerd op een receptie in het gemeentehuis. Zij kwamen al voor de vijfde keer samen, eerst voor hun veertigste en daarna voor hun vijftigste, zestigste en vijfenzestigste verjaardag. Er was een mooie opkomst want niet minder dan 39 personen, partners inbegrepen, kwamen hun glaasje cava drinken op kosten van het gemeentebestuur. Ook fotografen Pol De Frene en Marc Valcke waren er bij om de samenkomst te vereeuwigen.

Initiatiefneemster Moniek Snoeck was er in geslaagd acht dames en veertien heren van haar geboortejaar 1949 samen te krijgen voor de receptie. Daarna trok het gehele gezelschap, samen met de partners, naar Salons Gruuthuse in Beveren-Leie voor een tweede aperitief en een lekkere maaltijd. Er werd uiteraard heel wat bijgepraat en nog meer ouwe koeien uit de gracht gehaald. De feesteling die er dit jaar voor de eerste keer bij was, had er werkelijk spijt van dat hij de vorige vier edities had gemist.

Dat men pas om 18 u naar huis ging bewijst dat het goed was. Daarom wil men deze keer geen vijf jaar meer wachten met een volgende aflevering van deze reünie. Afspraak in 2021 voor de dan 72-jarigen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio