Goedgevulde Halse seniorenweek brengt mensen samen

Goedgevulde Halse seniorenweek brengt mensen samen

Foto: idh

Halle - De Halse seniorenraad organiseert voor de zesde keer een seniorenweek. Van maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november staan er voor 60-plussers maar liefst zestien verschillende activiteiten geprogrammeerd, van dansen tot film, bloemschikken of een quiz. Hiervoor zorgen negen verschillende seniorenverenigingen in samenwerking met de stad Halle en de Halse dienstencentra.

De seniorenweek start maandag 18 november met een dansnamiddag in 't Vondel met Jan vanhoof. Diezelfde namiddag kan men ook petanquen in De Bres. Dinsdag 19 november kan men in de voormiddag leren lijndansen in de fuifzaal in De Kazerne en in de namiddag is er in de raadzaal van het stadhuis een voordracht van Dixie Dansercoer over zijn expedities naar het hoge noorden.Op woensdag kan men een rondleiding krijgen in het museum van Den Ast of men kan naar de film 'Mama Mia, here we go again'. Op donderdag 21 november is er een tennistornooi voor senioren, stoelyoga, een wandeling in Lembeek en een workshop bloemschikken. Op vrijdag kan men deelnemen aan een Servaiswandeling in Halle, een solidaire brunch, quiz en een optreden van Guy Huygh en Rudi Bellemans in het buurtrestaurant 't Vondel. 's Avonds is er nog een Servaisconcert.

Vanaf nu tot 6 december loopt er een fotozoektocht in Essenbeek. deelnemingsformuleren kan men krijgen in Den Ast, in het toerismekantoor, in het stadhuis, in de bib van Essenbeek of bij de seniorenverenigingen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio