Vertederende foto van prins Charles, Harry en baby Archie opgedoken

Vertederende foto van prins Charles, Harry en baby Archie opgedoken

De fans van het Britse koningshuis werden donderdagochtend getrakteerd op een nieuwe foto van baby Archie. Prins Harry en Meghan Markle deelden een kiekje van op zijn doopfeest op Instagram, naar aanleiding van de verjaardag van prins Charles.

Op donderdag 14 november viert prins Charles zijn 71ste verjaardag. Die dag willen zijn zoon prins Harry en schoondochter Meghan Markle niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Ze eren de toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk met een nooit eerder vertoonde foto, gemaakt op het doopfeest van zijn kleinkind baby Archie.

Op het zwart-witkiekje staan grootvader, zoon en kleinzoon naast elkaar. Prins Harry heeft zijn baby vast en kijkt samen met zijn eigen vader trots naar Archie, die voor zijn doopsel een wit doopkleed droeg. “Gelukkige verjaardag aan Zijne Hoogheid, de prins van Wales. Sir, papa en opa”, staat er in het bijschrift vermeld.

bekijk ook

Meghan Markle verschijnt voor het eerst in het openbaar sinds controversiële documentaire

“Ik ben hier als moeder, gekleurde vrouw en jullie zus”: Meghan steekt vrouwen een hart onder de riem tijdens ontroerende speech

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

Corrigeer

MEER NIEUWS