Celebs

Babydraakje verpest Kerstmis in nieuwe reclamespot, tot hij je hart doet smelten

Video: John Lewis

De komst van de kerstreclame van de Britse warenhuisketen John Lewis, luidt officieel de feestdagen in. Dit jaar doet babydraakje Edgar ieders hart smelten. Kleine Edgar weet met zijn vurige enthousiasme geen blijf, maar verpest daarmee het kerstplezier van de anderen. Hou je zakdoeken maar klaar.

De reclamecampagne telt als één van de belangrijkste evenementen van het jaar en kostte dit keer zo’n 7 miljoen pond om te maken. Na een eerder teleurstellende reclame van vorig jaar, waar Sir Elton John de hoofdrol in speelde, keert de warenhuisketen dit jaar terug naar een beproefd recept: het schattige geanimeerde diertje.

In de nieuwste reclamecampagne maken we kennis met het tienjarige meisje Ava en babydraakje Edgar. Het leven voor Edgar is niet makkelijk. Als hij blij is, spuwt hij vuur uit zijn neusgaten. Dat leidt tot enkele onfortuinlijke situaties in het historische sprookjesdorp waar ze wonen. Hij laat een sneeuwman en ijspiste smelten en de kerstboom vat vuur tijdens de grote onthulling. Het dorp is boos omdat Edgar - overal waar hij komt - roet in het eten strooit.

De babydraak wordt ontroostbaar en sluit zich op in zijn huisje… tot Ava komt aankloppen omdat ze een idee heeft. Ze beseft net dat hij met zijn vuur kan helpen om een traditionele kerstpudding te flamberen. De twee maatjes trekken naar dorpsgenoten die aan een feestmaal bezig zijn om daar zijn kunst te demonstreren, die op groot applaus wordt onthaald. Edgar hoort er weer bij. “Toon dat je om hen geeft”, luidt de slogan van de nieuwste campagne op de tonen van Bastille’s nummer ‘Can’t Fight This Feeling’.

 

 

bekijk ook

 

Deze ontroerende kerstreclame verspreidt een mooie boodschap

Video: Nieuwsblad

Kerstmis kan beginnen! Elton John schittert in peperdure kerstspot van warenhuisketen

Video: Nieuwsblad

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees