Inzameling op zaterdag 23 november

Sinterklaas op bezoek bij KWB Machelen

Sinterklaas op bezoek bij KWB Machelen

Foto: Mario Dalschaert

Zulte - Op zaterdag 16 november komt de Goede Sint terug aan in Antwerpen en op zondag in Deinze. Daar zullen weer heel wat enthousiaste kindjes aanwezig zijn. Maar omdat niet iedereen de trip naar Antwerpen of Deinze kan maken is KWB Machelen Aan De Leie trots en dankbaar dat de goedheilige man doorreist naar Machelen en daar langs komt op zondag 24 november. Op zaterdagnamiddag 23 november wordt er weer speelgoed, kledij en droge voeding ingezameld in de Guldepoort en dan zijn er ook lekkere wafels verkrijgbaar. Op zaterdagavond is er ook een prijskaarting ‘Bieden’.

Olivier Geeraerts: ‘We zijn er ons van bewust dat niet ieder kind het goed heeft in het leven en als voorzitter van KWB Machelen-aan-de-Leie ben ik verheugd mee te delen dat wij met onze gepassioneerde vrijwilligers terug een inzameling van speelgoed, kledij en droge voeding organiseren op zaterdag 23 november, vanaf 13 u, in de Guldepoort in Machelen. We schenken dit met heel  veel plezier aan twee organisaties die de minderbedeelde kinderen bereiken door hun lokale vervlechting, namelijk VZW De Brugge uit Zulte en VZW De Brugse Poort uit Gent. Op die manier hopen we dat een pak kinderen ook kan genieten van een fijn Sintfeest met cadeautjes, de Sint discrimineert immers niet,… een prachtig gedachtengoed.’

Vorig jaar zamelde KWB Machelen meer dan 100 kg droge voeding in, meer dan 2000 stuks speelgoed en meer dan 500 stuks kledij en schoenen.

‘Naast de inzameling op zaterdag wordt jong en oud op zondag verwend met de Goochelshow van Tony Price en het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Mama’s en papa’s kunnen genieten van hun kids en van een drankje en heerlijke verse wafels,’ besluit Olivier.

De toegangsprijs van €2 per kind wordt integraal geschonken aan BuSo Ter Leie, bijzonder onderwijs Type 2, voor de aanleg van een speeltuin met aangepaste toestellen voor hun leerlingen.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio