Ze waren het eerste homokoppel dat vader werd in het Verenigd Koninkrijk, 20 jaar later is een van hen samen met de ex van hun dochter

Ze waren het eerste homokoppel dat vader werd in het Verenigd Koninkrijk, 20 jaar later is een van hen samen met de ex van hun dochter

Foto: London News Pictures - Rex Features

Toen een draagmoeder in 1999 hun tweeling op de wereld zette, werden Barrie en Tony Drewitt-Barlow het eerste homokoppel waarbij beide partners als vader geregistreerd werden. 20 jaren verstreken en de tweeling groeide gelukkig op, maar toen bleek dat het vriendje van hun dochter wel iets voelde voor Barrie. En dat gevoel was wederzijds.

Na een relatie van 32 jaar zijn Barrie en Tony ondertussen gescheiden. De gevoelens tussen Barrie en Scott, de 25-jarige (intussen ex-)vriend van hun dochter Saffron werden te sterk om te negeren. Al zorgde dat niet voor veel problemen binnen de familie. Saffron en Tony gaven het koppel allebei hun zegen, en het hele gezin woont nog steeds in hetzelfde huis.

Het hele gezin, oorspronkelijk uit Essex, woont nu in Florida. De kinderen noemen Tony ‘dad’, Barrie ‘daddy’ en naar Scott verwijzen ze intussen maar als stiefvader. Selfmade miljonair Barrie verklaarde in een interview dat het geenszins gaat om een midlifecrisis: “Dit is echt!”

Op Facebook schreef Barrie nog dat hij niet echt snapt waarom iedereen er zo aan tilt. “Soms werken relaties niet helemaal om deze of gene reden, maar Tony en ik zijn allebei heel gelukkig met hoe alles nu is. Ondanks alle negativiteit rond onze relatie willen we er allebei voor elkaar zijn in deze periode.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees