Seniorenfeest uitverkocht

Seniorenfeest uitverkocht

De Seniorenadviesraad: Marnix De Clercq: secretaris SAR, Rita Van Neste: ondervoorzitter SAR, Hervé Huys: voorzitter SAR, Jef Breda: emeritus professor sociologie aan de universiteit Antwerpen, Conny De Spiegelaere: schepen bevoegd voor seniorenbeleid en Ronny De Smet penningmeester SAR. Foto: LEZ

Deinze / Nevele - De Seniorenadviesraad van Deinze heeft er ook deze keer een punt van gemaakt een mooi gevuld programma aan te bieden ter gelegenheid van de Week van de Senioren. Het grote Seniorenfeest op donderdag 21 november is ondertussen helemaal uitverkocht.

Op dinsdagnamiddag 19 november kunnen de senioren terecht in de kelder van de bibliotheek op de Markt in Deinze voor de voordracht ‘Vroeger was alles anders’ door Korneel De Rynck. Die dook in het verleden voor zijn boek over het leven in de jaren vijftig. Zijn lezing is uitgebreid geïllustreerd met oude foto’s, beeldfragmenten en een streepje muziek. Het gaat over schepjes cichorei in de koffie, buurtcinema’s en Leuvense stoven. Maar ook over telegrammen, bedevaarten naar Lourdes en buitentoiletten. Korneel De Rynck (°1986) is historicus en winnaar van de Vlaamse Scriptieprijs 2008. Na de lezing krijgen de aanwezigen een kop koffie aangeboden. De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk via Stedelijke bibliotheek, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze, tel. 09 381 95 60 of bibliotheek@deinze.be of www.deinze.be/bibliotheek.

De filmvoorstelling “The Best of Dorien B”, die gepland stond op dinsdag 19 november  zowel in de Klaproos in Landegem als in Het Leietheater, wordt verschoven naar dinsdag 10 december om 15 u, maar dan wel alleen in het Leietheater.

Jouw voeten brengen jou waar je wil, maar dan moet je ze wel goed verzorgen. LDC Elfdorpen organiseert daarom een medische pedicure voor alle 55+ die in Deinze en Nevele wonen. Een behandeling duurt 25 minuten, maar kan alleen op afspraak. Het kost €25 en teruggave via de mutualiteit is mogelijk. Een afspraak maken kan enkel aan het onthaal van LDC Elfdorpen. Je betaalt meteen cash bij reservatie. De behandeling heeft plaats in lokaal ‘Meigem’ in LDC Elfdorpen, Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze, tel. 09 387 82 80 en elfdorpen@deinze.be. Je kan kiezen tussen dinsdag 19 november van 13 u tot 16.30 u of vrijdag 22 november van 9 u tot 12.30 u.

Het Seniorenfeest op donderdag 21 november met Yves Segers, Lindsay, Micha Marah en de Stardancers is volledig uitverkocht.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio