Weekendongevallen in Deinze

Deinze / Nevele - Afgelopen weekend gebeurden er in Deinze vier verkeersongevallen met gewonden. Vrijdagavond werd een fietsster aangereden in de Tweebruggenlaan in Deinze ter hoogte van de rotonde Sint-Martinus. Bij het oversteken van de Tweebruggenlaan werd de 24-jarige fietsster uit Deinze aangereden door een personenwagen. Zij raakte lichtgewond.

Eveneens op vrijdag werd een 49-jarige vrouw uit Deinze aangereden door een fietser in de Tolpoortstraat toen zij wou oversteken. De dame werd lichtgewond door de aanrijding. De fietser reed door.

Zondagnamiddag belandde een 65-jarige man uit Brugge met zijn voertuig in de gracht in de Biebuykstraat in Deinze. Hij raakte daarbij lichtgewond.

Dezelfde namiddag gebeurde er nog een botsing, deze keer tussen een personenwagen en een fietser op het Kongoplein in Deinze. De fietser, een 69-jarige vrouw uit Sint-Martens-Latem, werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze. De bestuurder van de personenwagen, een 75-jarige man uit Deinze, bleef ongedeerd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio