Stan Van Samang doet inkomhal ziekenhuis vollopen met speciaal concert

Gent optreden Stan Van Samang . Video: FVV

Gent -

Opvallend optreden dinsdagmiddag in de inkomhal van het Sint-Lucasziekenhuis: Stan Van Samang bespeelde er een gitaar die artsen van het ziekenhuis hadden gemaakt.

Voor de Warmste Week bouwde nierspecialist dr. Simon van Hooland van het AZ Sint-Lucas samen met houtbewerker Tony De Rese een speciale elektrische gitaar. ‘Domino’ is genoemd naar de gelijknamige hit van Clouseau en de kist werd beschilderd door psychiater dr. Koen Willems.

Vorige week kwam Jan Leyers ze al bespelen en dinsdag was het de beurt aan Stan Van Samang. Dat lokte, zoals u kunt zien op de videobeelden, heel wat kijklustigen. Patrick Riguelle & Chris Peeters (26/11), Tom Dice (5/12) en Sioen (10/12) zullen ook nog concerteren met de gitaar, telkens van 14 uur tot 14.30 uur.

Clouseau

Wie een lotje koopt, maakt kans de gitaar te winnen. Het ziekenhuis verloot ook een exclusief concert van Clouseau, Bart Peeters en Guy Swinnen. De opbrengst gaat naar twee goede doelen: Make-A-Wish en Te Gek!?. Lotjes zijn te koop op www.dominogitaar.be en vanaf 12 november via het onthaal van AZ Sint-Lucas. De 25 winnaars van een duoticket worden bekendgemaakt en gecontacteerd op 11 december

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio