In 2012 begon het bestaande reisbureau Selectair Inter-Sun Reizen in Zulte aan een tweede leven na de overname door de Waregemse Kathy Demeulemeester en haar echtgenoot Franco Dejaeghere.  Kathy werd het nieuwe gezicht van het kantoor. Vandaag, zo’n acht jaar later, schittert het reiskantoor als nooit tevoren door de frisse uitstraling en gunstige ligging langs de Staatsbaan 8a in Zulte, waar zij sinds april 2018 hun intrek genomen hebben.

Dé kers op de taart is nu de felbegeerde travel award voor beste Leisure Travel Agent 2019 die ze afgelopen weekend in ontvangst mochten nemen op de TM Travel Awards in Antwerpen, zeg maar ‘de Oscars van de reisindustrie’.

Kathy Demeulemeester: ‘De Leisure Travel Agent wordt gekozen door mystery shoppers die op pad gaan langs de reiskantoren in heel Vlaanderen en een selectie maken aan de hand van diverse criteria, zoals beroepskennis, onthaal of de uitstraling van het kantoor. Daaruit werd ik als één van de acht finalisten geselecteerd. Wij moesten voor de jury twee reizen ter plaatse uitwerken en presenteren, en daarbij zo origineel mogelijk uit de hoek komen. Mijn voorstellen vielen in de smaak en ik mocht me één van de twee topfinalisten noemen. De eigenlijke ontknoping volgde het voorbije weekend op de gala avond in het Hilton hotel in Antwerpen.’

‘Ons motto luidt: Een persoonlijke aanpak, tijd maken voor de klant, spreken uit eigen ervaringen, om die reis te vinden waar de klant van droomt,’ gaat echtgenoot Franco Dejaeghere verder. ‘Daartoe werken we sinds enkele jaren ook gedeeltelijk op afspraak, zodat de klanten, als ze dat wensen, in alle privacy hun reis kunnen komen bespreken zonder te moeten wachten.’

‘We zijn een onafhankelijk zelfstandig reisbureau, maar dankzij de Selectair-groepering, waartoe we behoren, kunnen we onze klanten veel voordelen bieden. We zijn één van de ruim 100 reiskantoren in België die kennis delen, goede prijzen en voorwaarden bedingen bij onze leveranciers en dat komt onze klanten alleen maar ten goede.  Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers, waardoor wij elke reis objectief kunnen samenstellen.  Onze jarenlange inzet is beloond en de motivatie om op dezelfde manier verder te gaan is dés te groter,’ besluit Kathy.

Meer info via tel. 09/388 87 62, info@inter-sun.be, www.inter-sun.be of  www.facebook.com/intersunreizenzulte.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio