Jens Dendoncker worstelt met bekendheid in nieuw seizoen ‘Hoe zal ik het zeggen?’: “Wel tientallen opnames in de vuilbak”

Jens Dendoncker worstelt met bekendheid in nieuw seizoen ‘Hoe zal ik het zeggen?’: “Wel tientallen opnames in de vuilbak”

Foto: VTM

Daft Punk komt Franse les geven en het leger moet een Antwerpse wijk in veiligheid brengen omdat het internet op is: daar is het nieuwe seizoen van ‘Hoe zal ik het zeggen?’. “Doordat Jens Dendoncker nu zo bekend is, belandde wel een tiental opnames in de vuilnisbak.”

Soms heikele, soms warme boodschappen overbrengen aan (on)bekende Vlamingen: dat was de taak van presentator Jens Dendoncker (29) in de voorbije twee seizoenen van Hoe zal ik het zeggen? op VTM. Een derde reeks was lang onzeker, maar komt er volgende week eindelijk aan.

“Destijds was aangekondigd dat er voorlopig geen derde seizoen zou komen, omdat Jens én het programma te bekend waren geworden om nog mensen te kunnen beetnemen. Maar de goesting was bij iedereen zo groot dat we het ons toch hebben geriskeerd”, zeggen bedenkers Tim Van Aelst en Sofie Peeters van productiehuis Shelter. “Helaas is onze voorspelling uitgekomen: voor het eerst in drie seizoenen is een tiental opnames in de vuilnisbak beland. Gelukkig hadden we die marge voorzien in het opnameschema.”

Dingdong: een baby aan je deur

Hoe zal ik het zeggen? belooft ook dit keer enkele nieuwe rubrieken. In De vondeling laat een mama haar boreling achter op de stoep van een niet willekeurig gekozen woning, en in Jups, ’t is Jens, die BV weet je wel omarmt Dendoncker de roem met een knipoog.

Intussen blijft ook het internationale succes aanhouden: lokale versies worden al uitgezonden in Duitsland, Nederland en Portugal, waar het de zondagavond domineert. Voorts is het format verkocht aan onder meer Australië, Italië, Spanje, Mexico en de Verenigde Staten.

‘Hoe zal ik het zeggen?’ is vanaf 2 december te zien op VTM

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees