Eline De Munck deelt kiekje in bad, maar volgers waarschuwen voor “levensgevaarlijke situatie”

Eline De Munck deelt kiekje in bad, maar volgers waarschuwen voor “levensgevaarlijke situatie”

Foto: Instagram: @elinedemunck

Presentatrice en onderneemster Eline De Munck deelde een leuke selfie vanuit haar bad. Allemaal jolig en wel, maar een detail op de achtergrond ging met alle aandacht lopen. Op de badrand staat een lampje dat schijnbaar in een stopcontact zit.

De 31-jarige presentatrice deelde de foto afgelopen woensdag. Naast een boel lovende hartjes, vriendelijke complimenten en ongepaste reacties reageerden ook heel wat volgers bezorgd. Op de badrand staat namelijk een lampje te balanceren dat schijnbaar in het stopcontact zit. Indien de lamp in bad valt, kan dat dodelijke gevolgen hebben.

In de comments waarschuwde Lien Van de Kelder De Munck voor “een Claude Francoiske”. De Franse zanger overleed aan de gevolgen van elektrocutie nadat hij vanuit een gevuld bad een losse lamphouder probeerde recht te zetten.

“Kijk maar uit met dat lampje”, schrijft een volger nog. “Prachtige foto, maar wat een levensgevaarlijke opstelling met die lamp op achtergrond, op het randje van het bad, snoer over de lavabo heen naar stopcontact... be careful!”, aldus een andere volger.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

A post shared by elinedemunck (@elinedemunck) on

 

We vermoeden dat het lampje er stond voor wat sfeervolle moodlighting voor de foto, maar het is en blijft levensgevaarlijk.

 

bekijk ook

 

Eline De Munck stelt tweede collectie voor in ZEB samen met Astrid Bryan en Véronique Leysen

Corrigeer

MEER NIEUWS