An Vanderstighelen terug uit bevallingsverlof: “Niet makkelijk om uit de babybubbel te stappen”

An Vanderstighelen terug uit bevallingsverlof: “Niet makkelijk om uit de babybubbel te stappen”

Foto: VRT

An Vanderstighelen, beter bekend als Sam in ‘Thuis’, is helemaal terug van weggeweest. In ‘Dag Allemaal’ vertelt ze dat het niet gemakkelijk was om weer aan de slag te gaan na haar bevallingsverlof.

De kersverse moeder (41) beviel onlangs van een zoontje. Ze wou volop genieten van de eerste momenten en keerde afgelopen zomer opnieuw terug naar de set voor opnames. Intussen is ze ook toegevoegd aan de nieuwe begingeneriek van Thuis.

“Het gaat heel goed met mij en de baby”, zegt An in Dag Allemaal. “Ik kijk elke dag vol verwondering naar mijn zoon. En hierbij kan ik het cliché bevestigen dat de tijd dan erg snel gaat. Elke dag ontdek ik nieuwe dingen over hem, maar ook over mezelf. Mama zijn is een ongelooflijke verrijking.”

“Het is vooral zoeken naar een nieuw evenwicht. Stap voor stap. Het is niet evident om na al die maanden uit die babybubbel te stappen. Maar gelukkig vertellen mijn vriendinnen over soortgelijke ervaringen en hun moeilijke zoektocht om alles te kunnen combineren. Dat maakt dat ik wat milder naar mezelf kan kijken.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees