Eet u ook soms bij stress, emoties, verveling of prikkels van buitenaf?

'Gewapend tegen Verleiding' in De Kollebloem

'Gewapend tegen Verleiding' in De Kollebloem

Foto: if

Destelbergen - Voedingsbewustzijn, onze voorouders hadden er wellicht nooit van gehoord, maar het kan ons allemaal een beetje met 'lichtere' voetjes op de grond houden. U heeft het wellicht zelf al ervaren: een slecht gevoel, stress, emoties en zoveel meer onverwachte factoren in en buiten ons zetten ons aan tot een wijziging van ons eetgedrag, lees: minder gezond gaan eten. Voedingsdeskundige Arno Monsecour uit Heusden vertelt er woensdag 26 november alles over in De Kollebloem. Geen luister-, maar vooral een doe-avond. Inclusief een training.

"Met deze training wil ik de mensen in de eerste plaats naar een hoger level van voedingsbewustzijn brengen", vertelt Arno Monsecour. "Te veel mensen gaan impulsief eten en daar kunnen ze zich maar beter bewust van worden. Een startpunt voor een andere aanpak. Iedereen weet wel dat we moeten bewegen en gezond eten, maar die mindset kan zeker nog beter. De gewoontes, de sociale omgeving, de verleidingen van de voedingsindustrie... er zijn zoveel factoren die ons leven beïnvloeden. Wilskracht en karakter zijn mooie woorden, maar dat is niet bij iedereen de sleutel tot succes." Een pak inzichten, tools, en een heuse training kunnen u morgenavond op de goede weg zetten. Een thema dat leeft, want ruim 80 mensen zijn al op de afspraak.

Vergeet de afslankpillen, de wonderdrankjes en shakes waar u in een paar weken van wegsmelt als sneeuw voor de zon: woensdag 27 oktober van 19 uur tot 20.30 uur in De Kollebloem in de Leenstraat in Heusden. Meer weten? 0475 36 32 94. Inschrijven kan nog via deze link

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio