Nieuwjaarsconcert Pasar verhuist van Brielpoort naar Leietheater

Pasar afdeling Deinze organiseert op zaterdag 18 januari 2020 voor de 28ste keer een nieuwjaarsconcert met het gerenommeerd Bevers Harmonieorkest, samengesteld uit meer dan 100 uitstekende muzikanten. Belangrijk is dat de afdeling voor deze 28ste editie de grote maar weinig akoestiekvriendelijke Brielpoort verlaat en voor het eerst zal plaats vinden in het splinternieuwe Leietheater in de Brielstraat. Daar kunnen de 450 aanwezigen in een knusse zetel genieten van een gevarieerd programma met stijlvolle composities rond het thema ‘75 jaar bevrijding WO II’, onder leiding van dirigent Jan Smets. Laatstgenoemde neemt de plaats in van Bert Decavel die het nieuwjaarsconcert in de voorbije 27 jaar in goede banen leidde.

Onder de populaire en herkenbare meesterwerken merken we onder meer de Frank Sinatra Hits Medley. Dit arrangement brengt een overzicht van tijdloze klassiekers zoals ‘My Way’. Verder brengt het Bevers Harmonieorkest nog de concertmars ‘Arromanches’, geschreven door componist Kelly, die zelf gewond geraakte bij de landing in Normandië, de compositie ‘Highland Cathedral’, een Glenn Miller Medley, ‘Hymn to the Fallen’ uit de soundtrack van de filmklassieker ‘Saving Private Ryan’ en de mars ‘Fanfare for the Common Man’.

Tickets voor genummerde zitplaatsen zijn verkrijgbaar in voorverkoop voor 16 euro. Op de avond zelf wordt 18 euro gevraagd.

Bestellen kan via de website www.leietheater.be of aan de balie van het Leietheater in de Brielstraat 8 van dinsdag tot en met vrijdag van 14 tot 16 uur. Andere info bij Patrick Steyaert via tel. 09 387 01 51 of 0484 08 36 26.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio