Verrassing in de staart van ‘Boer zkt vrouw’: slotaflevering belooft verrassende plotwending

Verrassing in de staart van ‘Boer zkt vrouw’: slotaflevering belooft verrassende plotwending

Foto: VTM

Overwint de liefde ook dit jaar alle grenzen in ‘Boer zkt vrouw – De wereld rond’? Voor boeren Gerard, Etienne en Victor lijkt dat niet te lukken, Marianne en Stephan kunnen het nog wel waarmaken. Maar de slotaflevering belooft een verrassende plotwending.

Maandag zagen bijna 800.000 kijkers hoe de citytrips niet voor alle boeren even romantisch verliepen. Na een beloftevolle start op het Kaapverdische eiland Santo Vicente bleef Rebecca teleurgesteld achter. In een openhartig gesprek moest boer Etienne immers toegeven dat hij toch liever Sabine mee op reis had genomen. Ironisch, want een week daarvoor stuurde hij Sabine zelf nog naar huis. Terug in België zoekt Dina Tersago Sabine op. Wat heeft die bekentenis bij haar losgemaakt?

Ondertussen trekt An Lemmens naar Rani. Terwijl bij haar al kriebels ontstonden in Bulgarije, wilde boer Victor toch liever gewoon vrienden blijven. Hebben de twee elkaar intussen nog gehoord?

We komen ook te weten of de liefde echt is opengebloeid tussen huskygids Marianne en Remco. Hij bleef in ieder geval een nachtje langer in Finland en de twee maakten het gezellig in de iglo.

In Canada hadden Stephan en Evelien het naar hun zin tijdens hun citytrip in Montreal. In het reuzenrad maakte Evelien duidelijk dat ze bereid is om naar Canada te verhuizen en er werk te zoeken. Stephan bleef zoals steeds op de vlakte. Maar in de slotaflevering is het zijn beurt om open te zijn.

‘Boer zkt vrouw’, VTM, 20.40 uur

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees