Niet de Warmste Week, maar wel met een warm hart voor drummer Dave

Slippery People goes X-mas voor het goede doel

Slippery People goes X-mas voor het goede doel

in 2017 vierde Slippery People al 15 jaar coverwerk in de kring van Zaffelare Foto: Geert Herman

Lochristi - Coverband Slippery People gaat op 22 december voor het goede doel, en dan denkt u natuurlijk automatisch aan de Warmste Week van het jaar van Studio Bru. "Maar dat is gewoon toeval", zegt leadzangeres Carine De Bruyne. "Het is een kerstconcert, en dat kunnen we natuurlijk moeiijk organiseren in de zomer."

Het goede doel ligt de bandleden heel nauw aan het hart. Drummer Dave werd begin 2018 het slachtoffer van een hersentrombose, waarbij hij een linkerverlamming en hersenschade opliep. "Hij was tot dan toe onze drummer, waardoor hij plots zijn passie niet meer kon uitoefenen", vertelt Carine. "Na een lange weg van revalidatie werkt hij nog dagelijks keihard aan zijn herstel. Een gewone drum zal niet meer mogelijk zijn, maar Dave wil in de toekomst graag een slaginstrument bespelen. Op die manier kan hij misschien opnieuw zijn steentje bijdragen aan Slippery People. Met dit benefietconcert hopen we een stap in de goede richting te zetten."

Het kerstconcert gaat door op zondag 22 december om 19.30 uur in de parochiekerk van Zaffelare. Het is de tijd van het jaar, dus u hoort er mengeling van kerstklassiekers in een eigentijds Slippery People-jasje en andere liedjes die iedereen kent en waar een mens een warm gevoel van krijgt. 

Kaarten (15€ inclusief aansluitend een drankje in 't Veerleveld) zijn te verkrijgen bij krantenshops Skoebidoe te Zaffelare, bij Absoluut in Dorp-West in Lochristi of bij Carine De Bruyne zelf via c.d.b1@telenet.be. 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio