Man merkt bijzonder detail op aan chocolademannetje: “Stel je voor dat een kind dit ziet”

Man merkt bijzonder detail op aan chocolademannetje: “Stel je voor dat een kind dit ziet”

Foto: RR

Een Brit die een kerstman van chocolade had gekocht, schrok wel heel erg toen hij de verpakking opende. Onderaan zat een klein detail dat er normaal gezien niet zit. “Stel je voor dat een kind dit ziet.”

Jason Greaves, een 28-jarige Brit uit Lancashire, was naar winkelketen Tesco gegaan om er te profiteren van de 1 pond-promoties. Ook de kerstmannen van chocolade waren te koop voor amper 1 pond. Maar toen hij thuiskwam en het pakje opende, ontdekte hij een kleine verrassing. Onderaan zat een penisvormige krul. Jason barstte in lachen uit en belde zijn vriendin – die er ook hard om moest lachen. “Ik had zin in een zoetigheidje, maar toen ik het zag kon ik alleen maar lachen”, vertelt de jongeman. “Ik moest wel twee keer kijken voor ik goed besefte wat het was. Was het de laatste dag van iemand in de fabriek? Of was het echt puur toeval? Geen idee, maar om nét daar dat krulletje te zien: het kan toch bijna niet anders dan dat het de bedoeling was?”

“Het is best grappig, maar mocht een kind dit gezien hebben, is het toch een ander verhaal. Ik heb het gemeld bij Tesco, maar daar waren ze niet erg geschrokken.”

Een woordvoerder van de keten reageerde nadien wel nog: “Oeps, het lijkt erop dat de kerstman iets te veel prijsgeeft. Mocht de klant willen, kan hij het product terugbrengen naar een lokale winkel.”

Man merkt bijzonder detail op aan chocolademannetje: “Stel je voor dat een kind dit ziet”
De kerstman in kwestie. Foto: RR

DE GROTE TEST. Wie zoet is, krijgt lekkers: chocolatier test 10 soorten pure sintchocolade uit de supermarkt

bekijk ook

De friet bestaat 150 jaar: zou jij een portie lusten met chocolade- of rode bietensaus?

Chocolatier maakt meubels en voorwerpen om in te bijten

Antwerpenaar bouwt drone om tot vliegende paasklok die echte chocolade eitjes kan leggen

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees