De kop is eraf: datum bekend waarop Conor McGregor rentree maakt tegen de ‘Cowboy’

De kop is eraf: datum bekend waarop Conor McGregor rentree maakt tegen de ‘Cowboy’

Foto: REUTERS

Conor McGregor maakt over een kleine twee maanden zijn rentree. De Ierse MMA-vechter neemt het op zaterdag 18 januari in Las Vegas op tegen Donald Cerrone.

Het duel tussen McGregor en de 36-jarige Amerikaanse Donald ’Cowboy’ Cerrone zal in de T-Mobile Arena in Paradise, Nevada, worden gehouden. De laatste keer dat McGregor in de ring stond was ruim een jaar geleden. In oktober 2018 verloor hij van de Rus Khabib Nurmagomedov.

Ook Floyd Mayweather kondigde onlangs aan dat hij weer gaat vechten en ook hoogstwaarschijnlijk in de MMA. De 42-jarige Amerikaan postte eerst een foto in ontbloot bovenlijf, waarop hij verbanden rond de polsen droeg. Nadien volgde ook een foto met Dana White, de Amerikaanse zakenman en baas van de UFC (Ultimate Fighting Championship). Daar schreef hij bij: “Dana en ik werken samen om de wereld in 2020 een nieuw spectaculair evenement te geven”.

Mayweather werkte al samen met White in augustus 2017, bij zijn laatste gevecht. De Amerikaan sloeg toen McGregor K.O. in Las Vegas. ‘Money’ verliet de traditionele bokssport in 2015 al na een 49e zege tegen de Amerikaan Andre Berto.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.