Billie Eilish niet op Werchter Boutique pop-up omdat politie veiligheid niet kan garanderen, wel in Sportpaleis op 19 juli

Billie Eilish niet op Werchter Boutique pop-up omdat politie veiligheid niet kan garanderen, wel in Sportpaleis op 19 juli

Foto: AFP

Het concert van Billie Eilish op het dagfestival Werchter Boutique pop-up op 19 juli gaat niet door na een negatief advies van de politie. De zangeres zal diezelfde dag wel in het Sportpaleis in Antwerpen spelen.

Een populairder popfenomeen dan Billie Eilish vind je dezer dagen niet, en net daarom is Werchter Boutique pop-up op 19 juli afgelast. Eilish zou er headliner zijn, maar de federale politie is die dag al aan het werk op Tomorrowland en Dour Festival en kan de veiligheid daarom niet garanderen, aldus Nele Bigaré van de festivalorganisatie.

Een andere datum vinden was onmogelijk, dus verhuist het concert van Eilish naar het Sportpaleis op diezelfde 19de juli. “Dank voor het begrip. De veiligheid van onze fans is onze allerhoogste prioriteit”, zegt Bigaré.

Fans die al een ticket gekocht hadden, krijgen dat volledig terugbetaald. Zij krijgen ook voorrang om tickets te kopen voor het concert in het Sportpaleis, op vrijdag 6 december om 10 uur. De algemene ticketverkoop begint op zaterdag 7 december om 10 uur.

bekijk ook

Billie Eilish, Taylor Swift en Ariana Grande slepen belangrijkste prijzen weg op MTV Video Music Award

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S