Zulte doet mee aan groepsaankoop groene stroom en aardgas

Zulte doet mee aan groepsaankoop groene stroom en aardgas

Foto: www.oost-vlaanderen.be

Zulte - Nog tot 3 februari 2020 kan je als inwoner van Oost-Vlaanderen gratis en volledig vrijblijvend inschrijven voor de nieuwe groepsaankoop groene stroom en aardgas. Het doel is zoveel mogelijk inwoners goedkope groene energie aan te bieden. Ook de gemeente Zulte ondersteunt dit initiatief.

Met meer geïnteresseerden kan een betere prijs bedongen worden tijdens de energieveiling op 4 februari 2020. Hoe meer deelnemers, hoe meer korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan kan je het aanbod accepteren tot en met 5 april 2020. De Provincie organiseert de overstap naar je nieuwe leverancier.

Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij de milieudienst in het gemeentehuis van  Zulte. Breng dan zeker je laatste jaarafrekening mee. Daarin staan alle gegevens die nodig zijn om de inschrijving in orde te brengen. Meer info via milieu@zulte.be.

Schrijf je in vóór 4 februari 2020 op www.oost-vlaanderen.be/groenestroom.

Meer info krijg je via het gratis nummer 0800 76 101, op werkdagen van 9 tot 17 uur, of via e-mail naar groenestroom@oost-vlaanderen.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio