Shoppen voor de 21-jarige Sourab

December is geschenkentijd en, als je tegelijk met jouw geschenk ook iets kan doen voor een goed doel, is dat mooi meegenomen. In het kader van de Warmste Week bijvoorbeeld kunnen jullie terecht bij Ingrid Sys van Children At Risk, een vzw die een thuis geeft aan straatkinderen in Kolkata in India. Je kan bij haar thuis gezellig gaan shoppen en ondertussen een koffietje of glaasje drinken. Concreet zal de opbrengst gebruikt worden om de ziekenhuiskosten te betalen voor de 21-jarige Sourab. Hij heeft tbc en wordt in december geopereerd.

Ingrid heeft in het aanbod o.a. juwelen, geldbeugels, handtassen, sjaals en diverse siervoorwerpen. Op het terras bij Ingrid kan je tijdens of na het shoppen een glaasje cava, een kopje koffie of iets anders drinken en dat eveneens ten voordele van het project. Iedereen is er welkom.

Je vindt Ingrid Sys in de Desiré Delcroixstraat nr. 11 in Deinze,  dat is een zijstraat van de Karel Picquélaan.  Je kan er terecht op zaterdagen 30 november, 7,14, 21 en 28 december en op zondagen 1, 8, 15, 22 en 29 december, telkens van 9.30 u tot 12 u en van 13.30 u tot 18 u.

Meer info over Children At Risk op www.childrenatrisk.be .

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio