Na 23 jaar restaurant in Gent opent horecakoppel nieuwe zaak op platteland: “We willen onze gasten ook eens op een terras of in de tuin ontvangen”

Na 23 jaar restaurant in Gent opent horecakoppel nieuwe zaak op platteland: “We willen onze gasten ook eens op een terras of in de tuin ontvangen”

Stefan Van Paemel en Franja De Mezel openden het nieuwe restaurant La Granja 4 in Opbrakel. Foto: edp

Zottegem / Brakel / Opbrakel -

Na 23 jaar restaurant ’t Garnierken aan het UZ in Gent, zoeken chef Stefan Van Paemel (47) en gastvrouw Franja De Mezel (50) de rust van het platteland, maar vooral de ruimte om hun gasten bij mooi weer op een terras of in de tuin te ontvangen.

Op de opening van het nieuwe restaurant La Granja 4, Fransbeke 4 in Opbrakel konden meer dan tweehonderd genodigden al een blik op de keuken van de nieuwe zaak werpen. “Granja is Spaans voor boerderij ...

Het beste van Enkel voor abonnees