Sinterklaasfeest met ontbijtbuffet bij Gezinsbond Zulte

Sinterklaasfeest met ontbijtbuffet bij Gezinsbond Zulte

Foto: Gezinsbond Zulte

Zulte - Gezinsbond Zulte wandelt op zondagmorgen 1 december van het Fiertelhof aan de Staatsbaan naar de jachthaven van Zulte om er de Sint feestelijk te verwelkomen. Aansluitend is er een uitgebreid ontbijtbuffet in het Fiertelhof samen met de Sint en zijn Pieten en er zijn natuurlijk ook cadeautjes voor alle kinderen.

Op zondag 1 december komt de Sint met de boot aan in de jachthaven van Zulte. Er wordt verzameld om 7.45 u aan het Fiertelhof en samen wandelt de Gezinsbond met zijn allen naar de jachthaven van Zulte. Kapitein Paul Vijverman brengt de Sint en zijn Zwarte Pieten met zijn boot naar Zulte, zodat de kindjes, samen met de burgemeester en de Jeugdige Zultse Harmonie, hen feestelijk kunnen verwelkomen. Wie niet kan meewandelen is echter al welkom in het Fiertelhof vanaf 8 u.

Samen met de Sint en zijn Zwarte Pieten keren de wandelaars terug naar het Fiertelhof om daar te genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De Sint zal geschenkjes uitdelen aan alle kinderen.

Je moet wel op voorhand inschrijven via het formulier op de website van Gesinsbond Zulte. Leden van de Gezinsbond betalen € 15 per gezin of € 5 per persoon, kinderen geboren na 2016 gratis. Bondsleden van buiten Zulte betalen € 6 per persoon, niet-leden betalen € 10.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio