Cabareteske voorstelling ‘Les histoires bizarres’ door Tine Vandenbussche

Cabareteske voorstelling ‘Les histoires bizarres’ door Tine Vandenbussche

Tine Vandenbussche. Foto: www.lievelambrecht.be

Deinze / Nevele - In haar eerste solovoorstelling “l’Amour c’est fou!” zong en vertelde Tine Vandenbussche een verhaal waarin de accordeon, Parijs en de liefde elk een hoofdrol speelden. Dat leverde haar een drukke agenda op met tal van succesvolle voorstellingen. En ook de stimulans om meteen te werken aan een nieuw project dat volledig in de lijn van “l’Amour c’est fou!” ligt. Vandaag is het zover: “Les histoires bizarres” is een feit. Zij staat daarmee op zaterdagavond 7 december in galerie Lieve Lambrecht in Merendree. Dit evenement is een organisatie van de vzw BizzART.

Opnieuw passeren een aantal Franse chansons de revue, dit keer uit de jaren ’60 en ’70. Iconen als Claude François, Dalida, Marie Laforêt en vele anderen passeren de revue. En ook nu wordt de voorstelling gekruid met leuke anekdotes en weetjes, terwijl een Nederlandstalige interpretatie van een aantal nummers voor onverwachte wendingen zorgt.

De kenmerkende spontaniteit en guitigheid van Tine maakt  “Les histoires bizarres” gevarieerd en boeiend. In haar eigen stijl, ondeugend en hartverwarmend en met enkel een accordeon en haar stem beroert deze rasartieste haar publiek van begin tot eind.

“Les histoires bizarres”  gaat op zaterdag 22 februari 2020 in première in de Minardschouwburg in Gent. Maar op  zaterdag 7 december om 20 u is er de avant-première in de galerie Lieve Lambrecht, Oostergemstraat 18 in Merendree.

De toegang is gratis. Wel graag reserveren via info@lievelambrecht.be of 0476 / 67 30 61.

Tentoonstelling 'small Formats – great Gifts – true Art'

Maak van deze voorstelling gebruik om de tentoonstelling “small Formats – great Gifts – true Art” te bezoeken. Deze tentoonstelling loopt van 1 december tot en met 31 december. De vernissage heeft plaats op zondag 1 december, doorlopend van 14 u tot 18 u. Je wordt er vergast op glühwein en een stukje quiche.

Je vindt er werk van Brody Neuenschwander, Tjok Dessauvage, Kieta Nuij, Marieke Peters, Anne Notebaert, Myriam Eykens, Roger Raveel, Jean-claude Saudoyez, André Navez, Luk Van de Vijver, Véronique Poppe – Myriam Thomas - Christian Rolet - Gaston De Mey,  Veerle Vandevoorde, Caroline Westerhout en Tabak & Naus.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio