Koen stapt uit Get Ready!, maar zijn plaats bij de band blijft niet leeg

Koen stapt uit Get Ready!, maar zijn plaats bij de band blijft niet leeg

Koen Bruggemans. Foto: if

Get Ready! gaat voort zonder Koen Bruggemans. Hij stopt als leerkracht in het lager onderwijs en kiest voor een andere job. “Het grote nadeel van die keuze is dat mijn nieuwe job niet te combineren is met de drukke agenda van Get Ready!”, zegt hij in een filmpje op sociale media, waarin hij zijn afscheid aankondigt.

Get Ready! is een boyband die in de tweede helft van de jaren negentig populair was. Samen met zijn groepsleden Jean-Marie, Glenn en Jimmy scoorde Koen hits met Diep, Laat en Marjolijn. Op het toppunt van hun carrière in Tien om te zien reageerden ze furieus toen een homoblad hen outte, terwijl ze net bij tienermeisjes heel succesvol waren.

Koen en Jimmy zijn er al vanaf het begin in 1995 bij. Glenn en Jean-Marie, die in 2008 vertrokken, keerden in 2017 terug. Sindsdien treedt Get Ready! weer op in haar oorspronkelijke formatie.

Koen stapt uit Get Ready!, maar zijn plaats bij de band blijft niet leeg
Jean-Marie, Glenn, Jimmy en Koen waren tiener(meisjes)idolen in de jaren 90. Foto: if

Wat de nieuwe job van Koen inhoudt, is niet bekend. Hij treedt op 11 januari 2020 voor het laatst mee op en wordt vervangen door een andere zanger. Dat is volgens Het Laatste Nieuws Dimitri Vantomme. Vantomme is actief op Ment TV en raakte bekend onder andere toen hij op JIM TV het programma ‘We Like To Party’ presenteerde. Hij is ook publieksopwarmer voor Belgium's got Talent en is eigenaar van de Antwerpse karaokebar Bonaparte. 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees