Griet en Michiel (31) reizen Europa af voor droomlocatie restaurant en vinden die in … hun thuisstad: “Het is nergens beter”

Griet en Michiel (31) reizen Europa af voor droomlocatie restaurant en vinden die in … hun thuisstad: “Het is nergens beter”

Michiel Oyen en chef Griet De Kesel hebben geen speciaal concept; ze herstellen de Frans-Belgische keuken in eer. “Steak tartaar is niet voorbijgestreefd als je met de juiste ingrediënten werkt.” Foto: fvv

Gent -

Een koppel dertigers schuimde half Europa af op zoek naar dé droom­locatie voor hun restaurant. Om tot de conclusie te komen dat het nergens beter is dan in Gent, hun thuisstad. Met Jus in de Magelein­straat zetten ze de oerdegelijke Frans-Belgische keuken weer op de kaart.

“Spanje, Portugal, Frankrijk. Een halfjaar lang hebben we gereisd om die ene droomplek te vinden voor ons restaurant. Maar het is nergens beter dan hier”, zeggen Michiel Oyen (31) en Griet ...

Het beste van Enkel voor abonnees