Ook vrouw overleden aan gevolgen van zware klap tussen twee voertuigen in Genk

Ook vrouw overleden aan gevolgen van zware klap tussen twee voertuigen in Genk

Foto: tpa

Genk -

Het zware verkeersongeval in Genk van zondagnamiddag heeft een tweede leven geëist, zo bevestigt de lokale politie. Een 60-jarige vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen bezweken.

De zware klap gebeurde rond 15.30 uur op de Onderwijslaan aan het kruispunt met de Halmstraat. Een personenwagen werd in de flank gegrepen door een ander voertuig. In het aangereden voertuig zaten een zwaargewonde man en een vrouw.

De hulpdiensten moesten hen uit het wrak bevrijden. De vrouw werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 60-jarige man kreeg de eerste hulp ter plaatse toegediend, waarna de hulpdiensten met de reanimatie begonnen, maar voor de man kon geen hulp meer baten.

De bestuurder van de andere auto, een 20-jarige man uit Bulgarije, werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd gearresteerd voor de duur van het onderzoek. In totaal raakten nog drie passagiers bij de aanrijding gewond.

De lokale politie Carma deed de nodige vaststellingen en sloot de omgeving af. Het parket van Limburg stuurde een verkeersdeskundige om de omstandigheden te onderzoeken. De Onderwijslaan was enkele uren afgesloten.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees