“Ik zoek een vrijgezelle man om samen kerstdiner te maken”: tweet van Hanneke (55) gaat ineens viraal

“Ik zoek een vrijgezelle man om samen kerstdiner te maken”: tweet van Hanneke (55) gaat ineens viraal

Foto: Shutterstock

Terwijl heel wat Vlamingen zich afvragen wat ze tijdens de feestdagen gaan eten, vraagt de Nederlandse Hanneke (55) zich af met wie ze de feestdagen zal doorbrengen. “Ik liep naar mijn iPad en typte een paar regels op Twitter.” En ondertussen wordt haar boodschap massaal gedeeld.

Hanneke Janzen heeft naar eigen zeggen een heerlijk leven. “Ik heb bijzonder leuke kinderen en een goeddraaiend bedrijf”, zegt ze aan de nederlandse krant AD. “Maar het gezelschap van een man is ook wel eens aangenaam.” En dus typte de Nederlandse een korte boodschap op Twitter, die al snel tientallen reacties opleverde. “Dit had ik niet zien aankomen, ik lach me kapot.”

Maar ondanks de belangstelling leverde de tweet haar nog geen gezelschap op. “Veel mannen hebben commentaar op mijn bericht. Waar zijn de proactieve mannen gebleven? Ik ben zichtbaar online en er is van alles over me te vinden. Zoek de info op en stuur me een bericht”, denk ik dan.

Hanneke is met de tweet alvast niet aan haar proefstuk toe. Eerder was ze ook al even actief op datingsites. “Dat beviel me niet zo goed. Ze omschrijven zich als een attente man maar ze sturen zelden een berichtje terug. Ook mijn goeddraaiend bedrijf in communicatietraining lijkt mannen af te schrikken.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees