VIDEO. Auteur Sien Volders te gast in bib

VIDEO. Auteur Sien Volders te gast in bib

Sien Volders Foto: Twitter

Deinze / Nevele - In samenwerking met de opleiding ‘Schrijven’ van KADE nodigt de Deinse bibliotheek schrijfster Sien Volders uit op woensdagavond 4 december voor een gesprek over haar werk. Auteur Sien Volders praat over haar debuutroman ‘Noord’, de verhalenbundel ‘Bij ons’ en ‘Oogst’, haar tweede boek in wording.

Sien Volders schreef in 2017 met het boek ‘Noord’ een opmerkelijk debuut. De media waren vol lof: ‘Noord is een witte raaf aan de hemel van de Vlaamse literatuur, wild, donker romantisch en verslavend mooi geschreven (Knack) of ‘Met Noord voegt Volders een onvergetelijk krachtig vrouwelijk personage toe aan de letteren’ (Volkskrant).

Sien Volders studeerde kunstgeschiedenis en antropologie en daarna, toen zij al werkte, ook nog religiestudie. Daarnaast deed zij research en redactie bij een tentoonstellingsbedrijf en werkt nu projectmatig bij een interieurarchitect en een aannemer. Zij is gehuwd met Lieven Scheire, de wetenschapsman van VRT.

Sien Volders praat woensdagavond o.a. over het schrijfproces, leest een aantal fragmenten voor en gaat in gesprek met het publiek.

Praktisch

Wanneer: woensdag 4 december 2019 om 19.30 u.

Waar: Bibliotheek, Markt, Deinze

Toegang: €4 na inschrijving via bibliotheekdeinze@deinze.be of tel. 09/381 95 60 of €5 aan de kassa.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio