Onderzoeksrechter houdt vijf mannen uit Willebroek aan in drugsonderzoek

Onderzoeksrechter houdt vijf mannen uit Willebroek aan in drugsonderzoek

Archiefbeeld. Foto: rr

Willebroek -

De onderzoeksrechter in Mechelen heeft vijf mannen tussen 19 en 26 uit Willebroek aangehouden in een drugsonderzoek. Ze worden verdacht van de handel in cannabis, cocaïne en xtc.

De lokale recherche van politiezone Klein-Brabant voert onder leiding van de onderzoeksrechter in Mechelen een onderzoek naar verschillende drugsdealers in de zone.

“Op maandag 25 november resulteerde dat in verschillende simultane huiszoekingen in Willebroek, waarbij het korps dertig medewerkers heeft ingezet”, zegt Kristof Aerts van het Antwerpse parket. “Tijdens de actie werden zeven personen van hun vrijheid beroofd en werd ook een persoon gearresteerd die nog een openstaande celstraf van drie jaar had.”

De onderzoeksrechter heeft vijf personen aangehouden. Het gaat om mannen tussen 19 en 26 uit Willebroek. Hun aanhouding is vorige vrijdag door de raadkamer in Mechelen bevestigd.

Tijdens de huiszoekingen werden in totaal 630 gram cannabis, 90 gram cocaïne, 45 XTC-pillen, verschillende gsm-toestellen, een luxehorloge en 34.165 euro cash geld aangetroffen. Er werden ook twee voertuigen in beslag genomen.

Het gerechtelijke onderzoek naar mogelijke andere betrokkenen wordt verdergezet.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio