Draai je komende nacht warm voor vzw Mozaïek

"De Warmste Week": 24 uur potten draaien bij Kerameion

"De Warmste Week": 24 uur potten draaien bij Kerameion

Foto: pvl

Destelbergen - Gekke ideeën, ze ontstaan niet alleen aan de toog maar ook aan de draaitafels bij het pottenbakken. "Een idee, we lachen en fantaseren wat.. en we hadden een initiatief voor De Warmste Week", vertelt Sylvie van atelier Kerameion. Vanavond beginnen ze er meteen aan: 24 uur non-stop pottenbakken. Tien draaitafels de klok rond. Benieuwd wat dat morgenavond om 17 uur aan potten oplevert.

"Op enkele dagen waren 220 van de 240 plaatsen bezet", zegt Peter Van Laeken. "We kozen vzw Mozaïek als goed doel, we installeerden een foodtruck, we nodigden een muziekband uit, en drukten affiches. Want er komt wel meer bij kijken dan we aanvankelijk dachten. Maar met zoveel enthousiasme van mensen die elk tien euro over hebben om te komen draaien, wordt het een dag en een nacht om nooit te vergeten."

"Draai je warm", in het kader van "De Warmste Week". Eindeloos rondjes draaien van zaterdagmiddag 17 uur tot zondagmiddag 17 uur. Draaiers zijn er al genoeg, bezoekers die keramiek kopen of een duit in het zakje doen voor het goede doel zijn doorlopend welkom. BIj dag en bij nacht. Burgemeester Meirsonstraat 11 in Destelbergen, daar is het te doen. 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio