Cameron Vandenbroucke verrast halfzus Margaux in Italië: “Ze was in shock toen ze me zag”

Cameron Vandenbroucke verrast halfzus Margaux in Italië: “Ze was in shock toen ze me zag”

Hun vader mag er dan niet meer zijn, de dochters van Frank Vandenbroucke schieten wel nog prima op. Cameron (20) vloog afgelopen weekend naar Italië om er halfzus Margaux te verrassen voor haar achttiende verjaardag.

Cameron Vandenbroucke (20) reisde naar Italië op uitnodiging van haar oma en Sarah Pinacci, de tweede vrouw van haar vader. Daar woonde ze een verrassingsetentje bij voor de achttiende verjaardag van haar halfzus Margaux, de dochter van Frank en Sarah. “Het was super om Margaux terug te zien”, vertelt Cameron Vandenbroucke in Het Laatste Nieuws. “We hadden ons in het restaurant verstopt, Margaux wist helemaal van niks. Ze was in shock toen ze me zag.”

“Over papa hebben we niet gepraat. Ik vind het niet moeilijk om over hem te praten, maar ik weet niet hoe Margaux er over denkt. Dat is ook niet nodig, het is goed zoals het is en papa zou blij ­geweest zijn als hij ons samen had gezien. We lijken niet erg op mekaar, maar er is wel iets. We hebben dezelfde blik in onze ogen en ook het ‘sale caractère’ van papa.”

Het was drie jaar geleden dat beide zussen elkaar nog eens gezien hadden. Cameron is de dochter van Clotilde Menu, de eerste liefde van Frank.

Het was Sarah Pinacci die een foto van de twee halfzusjes op Twitter zette. Opvallend, want de Italiaanse schermt doorgaans haar privéleven (en dat van Margaux) af van de buitenwereld sinds haar definitieve breuk met de wielrenner in 2007. De twee leerden elkaar kennen in de memorabele Vuelta van ‘99 waar zij promomeisje was van het koffiemerk Saeco en hij kopman van het Franse Cofidis. Er volgde een stormachtige relatie met veel ups en downs, die leidde tot een onvermijdelijke breuk. Pinacci wilde nadien niets meer met haar ex te maken hebben en kwam zelfs niet naar zijn begrafenis.

bekijk ook

Cameron Vandenbroucke over haar papa: “We hebben hetzelfde karakter… een moeilijk”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.