Blije gezichten op training bij Club Brugge in aanloop naar de topwedstrijd tegen Real Madrid: amper blessurezorgen

Amper blessurezorgen voor Clement in aanloop naar de laatste (groeps)wedstrijd in de Champions League: enkel Mitrovic is onbeschikbaar.

Amper blessurezorgen voor Clement in aanloop naar de laatste (groeps)wedstrijd in de Champions League: enkel Mitrovic is onbeschikbaar. Tijdens de laatste training oefende de geschorste Mata mee. Diatta - ook geschorst en licht geblesseerd - bleef binnen. De twee pakten rood in Galatasaray. Anderzijds keert Vormer wel terug na een schorsing van drie speeldagen. Hij liep er opvallend goedgeluimd bij.

Club hield een laatste oefengalop om 11 uur in het Basecamp in Westkapelle. Morgen/woensdag speelt het om de derde plaats in groep tegen Real Madrid: enkel als Galatasaray in PSG wint, moet er gewonnen worden om na de winterstop in de Europa League aan te treden. Als de Turken niet winnen, is de kwalificatie sowieso een feit.

Later vandaag spreken Clement en Mignolet de pers toe om 14 uur in Jan Breydel, om 18.15 uur is het de beurt aan Zidane.

LEES OOK. Stunt in de maak? Gareth Bale fit, Ramos en Kroos niet mee naar Brugge

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.