Roeselare en Haasrode Leuven boeken vlotte zeges in Europese competities

Roeselare en Haasrode Leuven boeken vlotte zeges in Europese competities

Dennis Deroey actief bij Knack Volley Roeselare (archief). Foto: VDB

Roeselare 0Kedzierzyn 317-25, 19-25, 21-25

Knack bezondigde zich in de aanvangsfase van de match aan te veel opslagmissers en stuitte ook geregeld op een ijzersterke Poolse muur. Eenzelfde scenario in de tweede beurt die voor Kedzierzyn bij 12-18 al binnen was. Roeselare ging iets langer mee in de derde set, hoewel opposite Tuerlinckx bij 7-7 met een voetblessure naar de kant moest. Na 14-15 moest Knack definitief plooien.

Roeselare: Walsh, Tuerlinckx, ­Coolman, Jansen Van Doorn, Verhanneman en Fragkos. Libero: Deroey. Kwamen in: Norman en Fasteland.

Tokat Belediye Plevne0

Haasrode Leuven3

25-27, 16-25, 23-25

Tokat Belediye Plevne bleek niet opgewassen ­tegen een secuur Haasrode Leuven. Enkel in de eerste set konden de Turken even voor gevaar zorgen. In set twee kwam VHL helemaal onder stoom dankzij onder meer twee aces van kapitein van Walle, die ook in set drie de belangrijke punten bleef maken en topscorer werd met 16 punten.

Haasrode Leuven: De Paepe (4), Pardon (10), Peters (9), Blondeel (1), van Walle (16), Baetens (13); Libero: Bossee. Ingevallen: Dedeyne.

.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen