70-jarige fietser overleden na aanrijding door vrachtwagen

70-jarige fietser overleden na aanrijding door vrachtwagen

Foto: TLG

Brugge -

Een 70-jarige man uit Brugge raakte woensdagmiddag zwaargewond bij een ongeval op het kruispunt van de Brugse Ring met de Veemarktstraat in Sint-Pieters. De man kwam er met zijn fiets onder de wielen van een vrachtwagen terecht. Hij overleed in de loop van de dag aan zijn verwondingen.

Het ongeval gebeurde even na 12 uur op het kruispunt van de Brugse Ring en de Veemarktstraat in Sint-Pieters. De fietser kwam er in botsing met de vrachtwagen. Hij belandde onder de voorste wielen. Meteen was duidelijk dat het ernstig was.

Nadat de man ter plekke de eerste zorgen toegediend kreeg, werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Maar daar is hij in de loop van de middag aan zijn verwondingen overleden.

Over de precieze omstandigheden van het ongeval heerst nog grote onduidelijkheid. Vermoedelijk gaat het niet om een typisch dodehoekongeval. Er zijn op de plaats van de feiten ook verkeerslichten. Het parket werd verwittigd en zij zullen beslissen of er een verkeersdeskundige aangesteld wordt om de exacte omstandigheden te onderzoeken.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees