EindejaarsVTT schenkt €500 aan jeugdwerking Jong Zulte

Eindejaars VTT start dit jaar aan de sporthal

Zulte - De organisatoren van de EindejaarsVTT op 31 december in Zulte hebben beslist van locatie te veranderen. Na vier edities van start te zijn gegaan op Domein de Waalmeers verhuizen ze naar de gemeentelijke sporthal van Zulte in de Waalstraat. De accommodatie op de Waalmeers is niet meer voorzien op de talrijke opkomst, vorig jaar 850 mountainbikers, die het evenement met zich mee brengt.

Kevin Neirynck: ‘Als bedanking voor de voorbije jaren werd beslist een deel van de opbrengst af te staan aan de jeugdwerking van voetbalclub Jong Zulte, die momenteel in eerste provinciale uitkomt. Hierdoor kon heel wat materiaal aangekocht worden waar alle jeugdspelertjes kunnen van genieten.’

31 december

De EindejaarsVTT wordt ook dit jaar weer verreden op 31 december. Tussen 8 u en 10.30 u kan je vertrekken voor een uitgepijlde mountainbiketocht van 35, 45, 55, of 65 km met  drie bevoorradingen. De opbrengst gaat dit jaar naar vzw De Zonnebloemblaadjes. Deelnemen kost €5.

De Zonnebloemblaadjes vzw is een vereniging uit Menen die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsors bezorgen zij hen elk jaar opnieuw een onvergetelijk zomerkamp.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio