Voorverkoop eindigt vrijdag om middernacht, zondag warmste dag in Destelbergen

Al 280 warme mensen lopen of wandelen SportYves tegen kanker. Nu u nog !

Al 280 warme mensen lopen of wandelen SportYves tegen kanker. Nu u nog !

Foto: Geert Herman

Destelbergen - Zondag 15 december wordt opnieuw de warmste familiedag aan en om het Damvalleimeer, met de tweede editie van SportYves tegen kanker. Een intiatief ter nagedachtenis van sportschepen Yves De Lausnay, maar bij uitbreiding alle mensen uit familie- vrienden- of kennissenkring die overleden zijn aan kanker. Op dit moment zijn al 280 deelnemers geregistreerd, goed voor een opbrengst van liefst 5030 euro. Maar het kan nog veel beter: nu inschrijven is de boodschap, want de voorinschrijvingen sluiten morgenavond om middernacht af.

De formule kent u ondertussen: lopen of wandelen rond het Damvalleimeer, in een gezellige sfeer. Maar ook een uitgestippelde fietstocht in de buurt kan. Fietsclub Admiraal organiseert een rit, maar een familietocht - met een vrije start - op eigen tempo kan ook. De afstand van uw loop- of wandealvontuur maakt niets uit, want het is natuurlijk geen competitiewedstrijd. De basisprijs voor inschrijving bedraagt 15 euro. Een vrijwillige donatie van een hoger bedrag kan natuurlijk ook. U bent geen loper, wandelaar of fietser? Ook dan bent u welkom. Er is een gezellige kerstmarkt met een dj, er zijn voldoende eet- en drankstandjes om het ook innerlijk warm te houden. De allerkleinsten zijn welkom in het kinderdorp. 

De actie - waarvan de opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker gaat - kan u ook nog steunen op een andere manier: wat dacht u van een unieke halswarmer met het logo van SportYves op? U kan hem samen met  uw registratie en inschrijving voor de warmste dag in Destelbergen bestellen via deze link van het evenement. Dat heel veel mensen 'hun' Yves hebben die ze heel hard missen, kan u ondertussen ook lezen op de vele warme getuigenissen op die site. 

U bent bezet op zondag 15 december? Een vrije schenking voor dit warme doel is ook meer dan welkom:  BE23 0689 1097 2291 is het rekeningnummer waarop u terecht kan. Maar het liefst zien we jullie, samen met onze krant De Gentenaar- Het Nieuwsblad aan het Damvalleimeer. Tussen 10 uur en 15 uur. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio