Pannenkoeken van Brieltuin brengen €1856 op voor ‘Saying Goodbye’

Pannenkoeken van Brieltuin brengen €1856 op voor ‘Saying Goodbye’

Foto: Eddy Lefevre

Deinze / Nevele - In oktober organiseerde de buitenschoolse opvang van de stad Deinze, naar jaarlijkse gewoonte, een pannenkoekenbak ten voordele van een goed doel. Dat gebeurde in de polyvalente zaal van Brieltuin Centrum. Dit jaar werd er samengewerkt met de ‘3 mama’s’ en gaat de opbrengst integraal naar Saying Goodbye via de Warmste Week van StuBru.

Saying Goodbye uit Bissegem is een vzw van vrijwilligers die lotgenoten met elkaar in contact brengt na een pijnlijk verlies. Zij organiseren rouwkampen voor kinderen en weekends voor gezinnen, jongvolwassen en volwassen om zo steun en erkenning bij elkaar te kunnen vinden. 

“Bovendien sensibiliseert ze scholen en organisaties over hoe belangrijk praten is rond de verschillende emoties bij rouw. Van essentieel belang om terug veerkrachtig te worden na een traumatische ervaring”, aldus Trees van Hove, schepen bevoegd voor kinderopvang.

De cheque van 1856,25 euro werd op donderdag in de vooravond in Brieltuin Petegem overhandigd aan vrijwilligers Frédérique Vanassche en Stefanie Desmet van dit prachtig initiatief.

Meer info op www.saying-goodbye.be.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio